Home » News » Allemaal bedankt!

Allemaal bedankt!

Gepubliceerd op 24 december 2018 17:10

Het jaar 2018 is bijna voorbij. Voor mij was het een heel bijzonder jaar. Ik heb heel veel gedaan, heel veel aardige en goede trainer collega's leren kennen en vooral heel veel lessen aan leuke mensen en hun paarden mogen geven. Van elke ontmoeting, elke les, elk paard heb ik heel veel geleerd en daarvoor ben ik jullie dankbaar.

Ik heb een klein overzicht gemaakt, met alles wat ik heb geleerd en gedaan en verheug me nu al op 2019.

 

Januari tot Maart:

Ik ben bij Michael Geitner in Beijeren geweest en heb de trainersopleiding voor Dual-Aktivierung® en Equikinetic® gevolgd en met succes mijn examen gehaald. In deze tijd heb ik andere trainers leren kennen, en met sommigen een goede band gekregen.

 

April:

Ik mocht mijn eerste workshop geven op Stal 's Gravenweg aan lieve stalgenoten. Dit was voor mij een echte uitdaging ineens zo alleen in de blauw gele wereld zonder een coach. Maar de workshop was een groot succes en deze groep is mij trouw gebleven.

 

Mei:

Ik heb mijn eerste groepsles en privé lessen gegeven. Ik kan me nog herinneren hoe zenuwachtig ik was. Maar ook deze lessen waren goed, mijn klanten hebben veel geleerd en ik ook.

 

Juni:

Ik heb samen met twee collega's een beursstand op de Horseman Days gehad en de kans gekregen voorstellingen te geven. Op de Horseman Days heb ik veel interessante mensen leren kennen. De westernruiter en chef-redacteur Tom Büchel van het tijdschrift Horseman was er één en ik train nu regelmatig bij hem in Duitsland met mijn eigen paard.

 

Juli:

Cavallo Academy in Mönchengladbach (een event van het Duitse paarden tijdschrift Cavallo). Samen met het Geitner Team heb ik kaptomen verkocht, mij als trainer gepresenteerd en Michael Geitner bij zijn voorstellingen geholpen.

 

Augustus:

Trainer jaarmeeting in Duitsland. Ik heb Geitner trainers uit Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk leren kennen. Op de hele wereld zijn we nu rond 250 Geitner trainers.

 

September:

Cursus bij de DIPO (Duits Instituut voor paardenosteopathie) paardenfysio 1 & 2 gedaan.

Samen met mijn partner ben ik met de productie & verkoop van Equi-Balance-Softbalken gestart.

 

Oktober:

XXL workshop in Groningen gegeven. Dit was ook een heel belangrijke en bijzondere ervaring voor mij.

 

November:

Trainingen gegeven en zelf een training met mijn eigen paard in Duitsland gehad bij Tom Büchel. Ik heb heel veel geleerd van hem.

 

December:

Inschrijving bij de KvK.

 

Het was een spannend en leerzaam jaar. Dit kan alleen gebeuren met en door andere lieve mensen. Samen met mijn trainer collega's hebben we ons ontwikkeld, ik heb gevoeld wat teamwork is en door mijn leuke klanten en hun paarden heb ik van elke les en workshop heel veel geleerd en meegenomen.

DANKE DANKE DANKE. Jullie zijn super en ik ben blij en trots dat ik dit met jullie samen heb mogen doen.

 

Ik wens jullie fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!